Інформація про суму, строки реалізації проєкту та перерахування коштів на проєкти та діяльність ГО «Життя без кордонів».
Сума благодійного збору на конкретний проєкт вказуються на сторінці проєкту, ознайомитися з якою можна натиснувши на назву або на картинку проєкту.

Якщо протягом терміну, встановленого для збору благодійних пожертв на Проєкт/Програму, не зібрано 100% необхідної суми, Наглядова рада ГО «Життя без кордонів» може ухвалити рішення щодо припинення збору коштів на цей Проєкт. У разі ухвалення такого рішення ГО «Життя без кордонів» інформує про це Благодійників Проєкту/Програми шляхом публікації відповідної інформації на сайті ГО «Життя без кордонів».

Протягом 14 календарних днів з дати вищевказаної публікації Благодійник, який надавав ГО «Життя без кордонів» свої персональні дані, на власний розсуд може направити свою благодійну пожертву на будь-який інший проєкт/програму ГО «Життя без кордонів».

У разі, якщо Благодійник (у тому числі анонімний) не повідомив ГО «Життя без кордонів» про своє рішення протягом 14 календарних днів з моменту опублікування інформації про припинення збору коштів, благодійні пожертвування перенаправляються на інший Проєкт/Програму щодо рішення Наглядової ради учасників ГО «Життя без кордонів».

У разі, коли благодійні пожертвування на Проєкт/Програму зібрано та Проєкту/Програмі надано статус «Завершено», всі наступні пожертвування Благодійників, які продовжують надходити, направляються на статутну діяльність ГО «Життя без кордонів» для подальшого використання в інших проєктах/Програмах БФ «Фавор» .

Сума пожертвування поверненню не підлягає.